kalendar2015_b

Представництво ЄС в Україні працює на Хмельниччині

Сьогодні розпочався триденний візит делегації представників ЄС в Україні. Вони представляють інформаційну кампанію “Будуймо Європу в Україні”, метою якої є пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. єс1У зустрічі-дискусії, що відбулася у стінах обласної державної адміністрації, взяли участь працівники управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації на чолі з начальником Іриною Труновою.єс2
У ході заходу, участь у якому взяли представники обласної влади та місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій, управлінь, департаментів та окремих вищих навчальних закладів області, Ірина Стаднійчук – документаліст відділу преси й інформації Представництва ЄС ознайомила з програмами та проектами ЄС у різних галузях. Це нові можливості для жителів України отримати допомогу та підтримку ЄС в питаннях розвитку малого та середнього бізнесу, освіти та науки, реформ децентралізації тощо.
Окрема увага приділена Європейським цінностям через культуру і спорт. Наразі реалізується програма “Креативна Європа”, яка передбачає підтримку фестивалів, конкурсів та інших культурних заходів.
Сьогодні Україна долучена до 22 програм ЄС.єс3
Програмою перебування на Хмельниччині передбачено також наступні заходи: відкрита лекція-дискусія “Освітні програми ЄС: можливості для студентів”; панельна дискусія для бізнесу “Вихід на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти, а також успішні історії українських бізнесменів!”.єс4
Під час тренінгу “Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?” учасники мають можливість більше дізнатися як отримати грантову підтримку ЄС, як підготувати успішну грантову заявку, як працює фінансування та які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Липень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031