kalendar2015_b

Бібліотеки сприяють підвищенню правової обізнаності

Завершився  огляд-конкурс на кращий інтерактивний правоосвітній захід серед обласних, центральних районних та міських бібліотек Хмельницької області. Сьогодні на базі Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області  відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу.
З привітаннями та словами вдячності виступила заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації Валентина Граділь, яка зазначила: «Ми надалі будемо співпрацювати з управлінням юстиції аби реалізовувати та втілювати у життя проекти, які забезпечують поширення правових знань серед громадськості».
Начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк зазначив:«Бібліотеки відіграють важливу роль у підвищенні правової обізнаності населення, зокрема у сільській місцевості. Ваша робота оцінена належним чином і сподіваюся, що тандем співпраці продовжиться надалі. В свою чергу, органи юстиції також будуть ініціювати ряд новел, зокрема, 1 вересня 2017 року стартував Всеукраїнський проект «Я маю право!», який реалізується Міністерством юстиції та територіальними органами юстиції за підтримки USAID “Нове правосуддя”.
За результатами конкурсу місця розподілилися наступним чином:
І місце – Чемеровецька районна бібліотека для дітей;
ІІ місце – Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва;
ІІІ місце – Віньковецька центральна районна бібліотека.
Інтерактивні заходи проведені Хмельницькою обласною бібліотекою для дітей ім. Т.Г. Шевченка та Чемеровецькою центральною бібліотекою для дорослих були відзначені подяками.
Бажаємо переможцям і учасникам конкурсу натхнення, вдячності від відвідувачів та нових творчих ідей, які будуть сприяти підвищенню правової обізнаності громадян!кон1 кон2 кон3 кон4

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930