kalendar2015_b

Літературні побачення у Волочиську

В рамках проекту “Літературний туризм” у Волочиській центральній бібліотеці  впродовж останніх місяців відбулися зустрічі читачів із відомими українськими майстрами пера – популярним автором романів у жанрі “міського фентезі” Дарою Корній зі Львова, рівненським прозаїком Аллою Рогашко, письменником та книгознавцем Сергієм Синюкомз Тернополя.сав3 Справжнім сюрпризом для поціновувачів книги став приїзд 14 травня Віри Савченко – сестри Героя України, політичного в’язня, льотчиці Надії Савченко, чия громадянська позиція змусила сьогодні увесь світ побачити істинне обличчя путінської Росії. Вона презентувала книгу “Сильне ім’я Надія”, написану Надією. Надруковане видання коштом Фонду підтримки батальйону “Київська Русь”. У ході зустрічі гостя відповідала на гострі запитання присутніх про Надю, український політикум, війну на Сході держави тощо.
А вже за два дні до Волочиська завітала знаний прозаїк, лауреат та переможець конкурсу “Коронація слова”, володар відзнаки “Золотий письменник України” Ірен Роздобудько.  Подружня пара, пані Ірен та відомий бард Ігор Жук, представила глядачам літературно-музичну програму, побудовану на уривках з авторських творів, прочитаних під гітарний супровід. Бібліотека отримала у подарунок примірники книг з автографами автора, в тому числі нещодавно надрукований роман “Ґудзик-2″.
Місцеві любителі книги мали змогу долучитися до проекту “Літературний туризм” та поспілкуватися з цікавими гостями завдяки ініціативі завідувача відділу по зв’язках з громадськістю Волочиської центральної бібліотеки Лариси Підгірної. У планах установи і надалі запрошувати відомих українських літераторів.сав5сав4сав2сав1сав6

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930