kalendar2015_b

25 років – Незалежності. Тисячоліття Державності!

З нагоди 25-ої річниці Незалежності України Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою на Майдані Незалежності представлено інсталяцію книжково-ілюстративної виставки «В усіх тисячоліттях і віках, нехай живе і квітне Україна» з презентацією інноваційних послуг бібліотеки для громади.

Учасникам та гостям загальнообласного святкування бібліотека представила кращі зразки вітчизняної літератури, яка вийшла за роки Незалежності України. Найкращі твори класиків української літератури   Т. Шевченка, І. Франка, Л. Українки. Книги що стали подією року – антологія майданівських віршів «Небесна сотня», «Аеропорт» Сергія Лойко, «Велика війна 2014р.» Михайла Слабошпицького; представлені кращі історичні романи, сучасна проза та поезія українських авторів – лауреатів Національної премії імені Т.Г. Шевченка та переможців конкурсу «Коронація слова», а також література, що знайомить з народними традиціями українців, культурною спадщиною нашого народу, видатними діячами української культури, сучасним обличчям українських міст і сіл, рекордами та здобутками за роки незалежності.

IMG_8997 IMG_9165

 

Крім того, було представлено 25 кращих інноваційних послуг сучасної бібліотеки, які надаються відвідувачам у бібліотеках області: онлайн-екскурсії та веб-конференції, розвиток регіонального туризму, інтерактивні ігри, правове консультування, послуги електронного урядування, майстер-класи, доступ до електронних ресурсів та баз даних тощо. Всі бажаючі могли ознайомитись з досвідом роботи бібліотек області щодо співпраці з місцевими громадами, реалізованими проектами та виданнями методичного характеру бібліотеки.

На Майдані Незалежності проведено святкову акцію, під час якої жителі та гості міста отримали святковий читацький квиток. А на майданчику біля бібліотеки звучали українські народні пісні у виконанні учасниць капели бандуристів та студента класу акордеону Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби.

DSC_1227

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930