kalendar2015_b

Розпочався фестиваль-конкурс сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвячений Дню захисника України

На початку вересня в області стартував обласний фестиваль-конкурс сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвячений Дню захисника України.

DSCN1599

Фестиваль-конкурс має на меті:

-        виховувати у підростаючого покоління почуття любові до рідної землі, повагу до її захисників;

-        сприяти підвищенню інтересу громадськості до вітчизняної культури та до мистецтва;

-        пропагувати засобами музично-художньої виразності героїчну славу Вітчизни, здобутки сучасності та історичну спадщину;

-        популяризувати кращі зразки патріотичної пісні, художніх та музичних творів;

-        виявляти талановитих виконавців, сприяти реалізації їх творчих здібностей;

-        сприяти подальшому розвитку мистецтва та художньої культури в області, збереженню вітчизняної культури та мистецтва.

У всіх закладах культури області тривають відбіркові тури, і величезна кількість виконавців оспівує у піснях і віршах героїчне минуле рідної землі та щиру любов до своєї Вітчизни.

DSCN1602DSCN1605

Дунаєвецький міський культурно-мистецький просвітницький центр гостинно відчинив свої двері для учасників першого зонального огляду другого туру фестивалю-конкурсу. У огляді взяли участь творчі колективи та солісти Кам’янець-Подільського району та міста Кам’янця-Подільського, а також Дунаєвецького та Новоушицького районів. Концертний огляд був наповнений масою яскравих номерів та вирізнявся високопрофесійним виконанням конкурсних творів. Попереду на конкурсантів та членів журі чекає ще огляд  20 вересня  у Полонському районі. 13 жовтня конкурс завершиться у Городоцькому районному будинку культури грандіозним гала-концертом за участю переможців.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930