kalendar2015_b

Урок фінансової грамотності в обласній універсальній науковій бібліотеці

В умовах формування та розвитку ринкових відносин поряд з використанням новітніх технологій, телекомунікацій та інформаційного простору важливою на ринку фінансових послуг є поява нової професії – об’єктивний фінансовий радник, який надає консультаційну допомогу стосовно планування сімейного бюджету, допомагає структуризувати поточні та майбутні фінансові потреби і порекомендувати шляхи їхнього оптимального задоволення.грош1
Якщо, користуючись фінансами щодня, не підвищувати своїх знань у галузі управління грошима, то ми не матимемо можливості щось покращити. Тому варто пам’ятати, що досягти бажаних змін можливо лише зрозумівши, у якому напрямку рухатися. А для цього треба ґрунтовно проаналізувати те, що маємо зараз. Навички економії грошей може опанувати будь-яка людина! Потрібно лише бажання!
З цією метою у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці до Міжнародного дня економії проведено урок фінансової грамотності «Управління власними грошима» .
В рамках заходу відбулася презентація сімейного посібника Тетяни Швець «Грошовий фінансовий щоденник», який містить в собі 4 напрями роботи щодо фінансової грамотності. Автор книги, практикуючий бухгалтер, об’єктивний фінансовий радник, акцентувала увагу присутніх на необхідності системного ведення обліку та аналізу власних доходів та витрат для покращення власного добробуту.
Для студентів Хмельницького кооперативного коледжу та користувачів відділу представлено бібліографічний огляд літератури «Ринок фінансових послуг».грош2

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930