kalendar2015_b

Українська армія – доблесть, відвага і честь

6 грудня відзначається День Збройних Сил України.
Наша армія успадкувала  військову славу давньоукраїнських князівських дружин і Війська Запорозького, українських січових стрільців та армії Української Народної Республіки.
Щороку в обласній бібліотеці для юнацтва вшановують  українських воїнів, адже  колектив поєднують багаторічні дружні стосунки з військовим частинами міста. Для військовослужбовців бібліотекарі організовують цікаві заходи, надають нові книги в бібліотеки військових частин  для змістовного дозвілля солдат і офіцерів. В цьогорічний День Збройних сил України до  книгозбірні на зустріч з учнями ліцею електроніки завітали  офіцери 8 полку спецпризначення.збройні
Воїни  розповідали  читачам  про  традиції у  військах спецпризначення, які мають давню історію, зберігаються та виконуються  молодим поповненням. Уважно слухали учні розповіді  про війну, що триває на Сході держави,  яка стала перевіркою професіоналізму нашого війська і продемонструвала силу і непохитність Збройних Сил України.  Корисними були поради офіцерів присутнім юнакам  щодо підготовки   до  строкової  військової служби та служби за контрактом.
У  молоді було багато запитань до учасників АТО: цікавились  військовими  операціями, озброєнням наших бійців,  сучасним військовим спорядженням,  допомогою волонтерів, ставленням місцевих жителів до наших військових тощо.
Учасники зустрічі квітами привітали  славних захисників зі святом,   побажали  їм міцного  здоров’я, надійних тилів, якнайшвидшого повернення  з перемогою додому і  мирного неба над Україною. І хоч,зважаючи на специфіку служби офіцерів, не залишилось колективного фото на згадку,    теплий  спомин в серцях і пам’яті юних читачів залишиться надовго.
В бібліотеці читачам пропонується книжкова виставка “Українська армія – історія і сьогодення”.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930