kalendar2015_b

“Місячник поезії” в літературному музеї

Хмельницький обласний літературний музей став місцем зустрічі молодих і талановитих, перспективних, впевнених у собі людей, у яких завжди чимало нових ідей, котрі вони намагаються втілити у життя.міс2
Упродовж квітня у закладі представники громадської організації “Молодь за краще майбутнє” проводили насичені літературні заходи, що мали символічну назву “Місяць поезії”. Так, один раз на тиждень креативні хлопці та дівчата приходили у музей зі своїми творчими доробками, літературними експериментами, якими залюбки ділилися із зацікавленою публікою, і вона гучними аплодисментами вітала кожного автора-початківця, любителя поетичного слова.
“Наша громадська організація працює з молоддю і для молоді. Ми хочемо об’єднати якнайбільше людей навколо себе, щоб разом долучатися до мистецтва, до суспільного життя, змінювати його на краще. Ми “за” реалізацію ініціатив та покращення духовного стану, загального благополуччя і благоустрою нашого міста”, – наголосила керівник літературного місячника Богдана Морозова.
Під час літературних зустрічей значна роль відводилась інтерактивній частині. Присутні брали участь у різноманітних конкурсах, підготовлених представниками громадської організації, інсценізували свої твори, зачитували поезії улюблених письменників. У залі панувала атмосфера затишку і поваги один до одного. Кожен мав можливість висловити свою думку, прокоментувати чийсь виступ, взявши участь у грі “Вільний мікрофон”, написати свою історію на певну тему або позмагатися у “літературній естафеті”. Ліричним відступом було чаювання та жваве смакування солодощами, після чого робота знову набирала обертів.міс1 У перспективі ГО “Молодь за краще майбутнє” і надалі співпрацюватиме з Хмельницьким обласним літературним музеєм, адже тут і умови відповідають, і атмосфера особлива.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930