kalendar2015_b

Самовіддане служіння науці та освіті

Під такою назвою у читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася творча зустріч з Олександром Галусом – проректором з наукової роботи, доктором педагогічних наук, професором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та Юрієм Блажевичем – кандидатом історичних наук, доцентом ХГПА, почесним краєзнавцем України. Захід, присвячений дню працівників освіти і ювілеям відомих подільських науковців та освітян, проводився спільно з Хмельницькою обласною організацією ветеранів України.
Рідний край – складова частина нашої великої України. Саме в таких малих батьківщинах народжуються особистості, якими пишається рідна земля.
Олександр Галус та Юрій Блажевич – неповторні, неординарні, закохані у свою професію фахівці. Про це наголошували запрошені на зустріч колеги, друзі та однодумці ювілярів:  Галина Думанська – методист науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради; Микола Вересюк – директор Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ім. О. Співачука; Сергій Єсюнін – історик, краєзнавець, журналіст, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України, член Національної спілки краєзнавців України, член Національної спілки журналістів України; Володимир Купратий – голова Хмельницької обласної організації ветеранів України; Раїса Польова – колишній викладач ХГПА.
Студентська молодь, присутня на заході, мала можливість ознайомитись з життєвим та професійним шляхом ювілярів за допомогою фото- та відеоматеріалів.
Музичні привітання ювілярам подарували викладачі ХГПА Віра та Юрій Найди.
Під час проведення заходу відбулося знайомство з матеріалами наукового доробку з фондів бібліотеки та власних книжкових колекцій ювілярів.осв1 осв2 осв3 осв4

 

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930