kalendar2015_b

Презентація «Вісника Нетішинського краєзнавчого музею»

Черговий збірник наукових статей було  нещодавно презентовано у Нетішинському музеї. Дане  видання висвітлює різні питання історії, природи, культурного життя краю. Шостий випуск приурочено 30-річчю пуску Першого енергоблока Хмельницької атомної електростанції. Він містить, зокрема, матеріали з історії енергетики, розвитку міста, знайомить з деякими іменами працівників станції.

Директор музею та  відповідальний редактор збірника Оксана Кононюк наголосила на необхідності вчасно зафіксувати локальну історію, поки з нами поруч живуть люди – очевидці й учасники тих важливих подій.

Тарас Вихованець, заступник директора музею з наукової роботи, науковий та літературний редактор збірника, представив аудиторії структуру «Вісника», детальніше зупинившись на висвітлених у ньому темах.

Своїми спогадами на сторінках видання поділилися безпосередні учасники вікопомних подій, які, несли велику відповідальність за свою ділянку роботи: Микола Дудченко, Олександр Селіхов, Володимир Софіюк. Привітав присутніх заходу Віктор Демидюк, заступник генерального директора ХАЕС.

Завдяки періодичному виданню «Енергобудівник» тепер є змога дізнатися більше про етапи будівництва атомної електростанції та міста Нетішин.

Із вітальним словом до  учасників заходу звернувся  Микола Близняк, автор історичної розвідки, що ввійшла до збірника, кандидат історичних наук, викладач Національного університету «Острозька академія».

З цією непересічною для міста подією привітали присутніх Віктор Гусаров та Олександр Шустерук –  редактор та кореспондент газети «Перспектива» Хмельницької атомної електричної станції. Найкращі побажання організаторам і авторам з надією на перспективу нових видань висловили представники культури, освіти та бібліотечної мережі міста.   DSCN6580 DSC_0039

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930