kalendar2015_b

«Світ казкових героїв»

15 січня у музеї історії міста Хмельницького відбулося відкриття виставки учнів Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» «Світ казкових героїв».
На виставці представлені 30 робіт, виконаних у техніці художнього розпису «холодний батик». Вихованці класу викладача Зої Сніцар, найменшим з яких виповнилося лише 7 років, вперше відчули характерні властивості нової для них техніки. Натхненні пригодами улюблених казкових героїв, учні із задоволенням втілювали своє бачення казки на тканині. Палітра фарб вражає своєю різноманітністю кольорів та відтінків, а яскраві контрасти, легкість та витончені деталі зачаровують глядача. На полотнах юних митців – персонажі українських народних казок та казок відомих зарубіжних письменників. Привітали маленьких художників та створили атмосферу свята учні вокально-хорового відділу ХДШМ «Райдуга» (викладачі Аліна Севак та Ірина Красовська).
За доброю традицією, не обійшлося без квітів та вітальних слів почесних гостей, які звернулися до присутніх при урочистому моменті відкриття виставки. Зокрема, начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков підкреслив важливість розвитку здібностей дітей задля благополуччя майбутнього нашої держави та висловив надію, що у майбутньому особисто відвідає персональні виставки юних митців, які стануть справжніми художниками. Артем Євгенійович побажав юним художникам подальшого активного творчого розвитку та вручив грамоту від управління культури і туризму Хмельницької міської ради. Директор Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» Олена Бондар висловила Зої Сніцар подяку від усього колективу школи за значний внесок в творчу і виховну роботу закладу та подарувала набір фарб для художнього розпису у техніці «холодний батик».
Завітайте до «Світу казкових героїв» та пориньте у дивовижний світ казки, який триватиме впродовж січня, аби пересвідчитися у майстерності юних художників, які навчаються у Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга».
PIC_0867

PIC_0882

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930