kalendar2015_b

Європа уже у Кам’янці

Концерт високого, європейського рівня відбувся у Кам’янець-Подільській дитячій хоровій школі. Виконувалась світова класика, тобто взірцева музика.
Основу програми концерту склали фортепіанні твори, які майстерно виконала Мирослава Слєсар. У її виконанні прозвучали Прелюдія, фуга та варіація Сезара Франка, Соната № 7 Людвіга ван Бетховена,  Ноктюрн № 1 Фридерика Шопена, Етюд № 2 Ференца Ліста з циклу «Великі етюди за Паганіні».кам3
Творчий тандем Оксани Томків (сопрано) та Мирослави Слєсар подарував слухачам арію Констанції «Marten aller arten» з опери Вольфганга Амадея Моцарта «Викрадення з сералю». Знаменита віртуозна річ прозвучала ефектно і переконливо.
Свідченням зародження творчої дружби є поява нового дуету музикантів – Галини Шопи (скрипка) та Мирослави Слєсар. Скрипка додала нових барв та колориту концерту. Виконанням Сонати для скрипки і фортепіано № 7 Людвіга ван Бетховена та концертного вальсу сучасної композиторки Катерини Шатрової на високій ноті завершилось це музичне дійство.кам2
Ідея про концерт як благодійну акцію з метою збору коштів на капітальний ремонт концертного роялю хорової школи належить самим артистам. І те, що місяць тому видавалось неможливим і фантастичним, сьогодні реальність – музичний інструмент отримав нове життя, він звучить! Зібрані кошти значною мірою компенсували витрати на його ремонт.
Ці молоді люди уже творять Європу тут, у рідному місті, у рідній школі, вони уже живуть європейськими цінностями, культурою. Саме вони вибудують успішну Україну, за ними – майбутнє!

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930