kalendar2015_b

Творча сотня «Рух до перемоги» побувала на Рівненському полігоні

Творча сотня “Рух до перемоги” у співпраці з 42 Гарнізонним Будинком офіцерів (директор Сергій Чеплаков) побувала на Рівненському полігоні. Саме там сформовано нову 10 гірсько-піхотну бригаду. До її складу увійшли добровольці з «Айдару», «Донбасу» та підрозділів ЗСУ.06
Замість сцени – причепи двох ЗІЛів. Замість софітів – неймовірно тепле весняне сонечко. Замість м`яких крісел у глядацькій залі – грубі дерев`яні лавки, вкопані в пісчаний грунт. В якості декорацій – ряди військових наметів з жовто-блакитними прапорами, бездонно-блакитне квітневе небо і… важка військова техніка, що їде дорогою. Замість запланованих близько півтори години, концерт тривав понад дві. Хлопці просили ще і ще улюблених пісень, а Творча сотня залюбки виконувала замовлення. Під супровід  «живих» інструментів разом з глядачами співали «Варенички», «Червону руту», «Ленту за лентю», «Весну» гурту «ВВ», «Смуглянку». Дивували майстерними мелодіями на лірі та сопілках у виконанні Ярослава Камінського, віртуозною грою на баяні Олександра Якубова, запальними піснями Юрія Вилавського і Сергія Скопа, драйвовим, або ж навпаки – ніжно-ліричним співом Марії Мазур, яскравим гумором і фірмовими «АТОшними коломийками» капітана ЗСУ Олександра Петрука, вишуканою поезією керівника Творчої сотні поетеси Оксани Радушинської. Не дивно, що й по завершенню концерту артисти і бійці ніяк не могли розпрощатися – спільно фотографувалися, залишали автографи на знамені, розповідали про пережите, про сокровенне, про мрії.
Співочо-музичні волонтери вже пообіцяли приїхати до 10 бригади в АТО. Як відомо, обіцянки, дані друзям, потрібно виконувати. А військові цієї бригади й артисти Творчої сотні «Рух до перемоги» відтепер справжні друзі і побратими.
Волонтери висловлюють подяку за наданий для поїздки транспорт  директору Хмельницької обласної філармонії Олександру Драгану. За безпечне кермування і компанійську вдачу – водію Олегу Матинкову. А меценату Віталію Антонюку – за надані кошти для заправки «газельки».

За матеріалами Оксани Радушинської05041208030201111009

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930