kalendar2015_b

Вшановуємо Й.С.Баха

В органній залі Хмельницької обласної філармонії відбувся Бахівський концерт, який зібрав шанувальників творчості геніального німецького композитора, органіста, скрипаля Й.С. Баха. Його творчість непідвладна часу, є носієм високого духу, філософії життя та культури.

IMG_4757 У концерті взяли участь вокальні ансамблі студентів відділу “Хорове диригування” Хмельницького музичного училища ім.. В. Заремби, лауреат міжнародного конкурсу хор відділу “Спів” “One voice” (художній керівник та диригент – Олена Панчишена, концертмейстер – Аніта Лопес), камерний оркестр (художній керівник та диригент – Оксана Цмур), а також солісти – студенти училища Андрій Полупан (альт), Артур Рижак та Анна Слободян (скрипка), Віталій Гудзь та Артур Кабанчук (кларнет), Богдан Долгий (саксофон), Катерина Делик (академічний спів, фортепіано), Евеліна Любонько (академічний спів).
Музичні виступи здійснились у тісній співпраці з концертмейстерами – Борисом Колесником, Юрієм Портним, Вікторією Репецькою та заслуженим працівником культури України Евеліною Широковою.
Твори Й.С.Баха прозвучали також у виконанні гостей з Києва – Надії Курінної (фортепіано) та Сергія Зеленського (кларнет). Вели концерт Голова правління Хмельницького філіалу Міжнародного Бахівського товариства, кандидат мистецтвознавства Надія Варавкіна-Тарасова та викладач відділу “Теорія музики” Вікторія Репецька. Велику роботу в організації концерту здійснила Валерія Разумова.
В рамках відзначення Бахівських днів у великій залі Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби відбулась науково-практична конференція “Вічний Й.С.Бах”, у якій взяли участь викладачі та студенти навчального закладу. Тематика виступів висвітлила різні аспекти виконавської, композиторської, наукової та філософської діяльності геніального композитора, а також значення його доробку для сучасного покоління.
Заходи по вшануванню Й.С.Баха також присвячено 15-річчю заснування філіалу Міжнародного Бахівського товариства у Хмельницькому музичному училищі ім. В.І. Заремби , яке від моменту заснування очолює Голова правління, кандидат мистецтвознавства Варавкіна-Тарасова Н.П.
Черпаймо вічну мудрість життя у творчості геніального композитора Й.С.Баха. IMG_4738IMG_4688IMG_4730IMG_4672IMG_4666IMG_4643

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930