kalendar2015_b

Визначено найкращих читачів Хмельниччини

Любов до книги та читання зібрала кращих читачів в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Там  відбувся обласний конкурс “Найкращий читач Хмельниччини – 2016”. Метою обласного конкурсу  є заохочення  дітей  до читання, вироблення у них навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української і світової літератури. З вітальним словом до читачів звернулася заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації  Валентина Граділь. У своїй промові вона підкреслила важливість  читання у формуванні гармонійної особистості та побажала учасникам  впевнено йти до перемоги.DSC01220
Найерудованіші, найначитаніші діти – учні 6-х та 7-х класів загальноосвітніх закладів області вкотре довели, що залюблені в книгу, а читання займає чільне місце у їхньому житті. Діти показали гарні знання сучасної та класичної літератури, ерудованість та кмітливість, відповідали на запитання  тестів та вікторин, майстерно презентували свої улюблені книги. Компетентне журі визначило переможців конкурсу. Цьогорічними переможцями стали кам’янчани. Звання “Найкращий читач Хмельниччини –2016” отримали Обачук Каріна,  учениця 6 класу та Потапова Інна, учениця 7 класу – читачки Кам’янець-Подільської бібліотеки філії № 7. Нагородою для них стане поїздка до Львова на фестиваль дитячого читання “Книгоманія”.  Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації.
Член журі – голова обласного об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” В.Ц.Міхалевський закликав дітей любити книги, не розлучатися з ними, а фіналістам подарував диски про традиції та міфи України.
Учасників конкурсу привітали вихованці музичної школи № 1 Ільницька Даша та Сівак Едуард.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930