kalendar2015_b

Святе й величне слово – Мама

В Україні у другу неділю травня відзначається День матері. Це найкраща можливість виразити слова любові рідним матусям. Цей день, хоча і святкується у нас віднедавна, з кожним  роком стає все більш популярним, і це не дивно, оскільки мама є найріднішою людиною для кожного. Мама, матінка, матуся –  як багато значать ці слова.
Читачі бібліотеки – учні НВК №9 та ЗОШ №7 привітали своїх матусь під час свята матері “Святе й величне слово – Мама!”. Вони дізналися про історію виникнення свята, яке прийшло до нас із США, особливості його відзначення в Україні,  познайомилися з  цікавими історіями та легендами. Діти, декламуючи вірші, виразили слова вдячності найдорожчим людям за подароване життя, простелили матусям доріжку ласкавих слів, ніжно проспівали колискові.  Малеча разом зі своїми матусями весело змагалися у конкурсах. Діти впізнавали неньок за дотиком, а мами доводили, що добре знають вподобання своїх дітей. Гарного настрою додав веселий таночок з кульками.мам
На майстер-класі із виготовлення підставок під чашки “Зі святом, мамо!”  читачі приготували особливі подарунки для своїх мам, адже зробили їх власноруч. Діти, використовуючи вінілові платівки, яскраві фарби та стрічки, створювали вироби за сюжетами відомих картин. Малюки натхненно творили, оздоблювали підставки чудернацьким декором. Безперечно, ці подарунки порадують матусь, адже виготовлені вони з особливим старанням та любов’ю.
Завершилося свято міцними обіймами.мам2

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930