kalendar2015_b

Душа моя у пісні озоветься

У Хмельницькому міському будинку культури відбувся вечір – пам’яті  Миколи Бідюка “Душа моя у пісні озоветься”.
Заслужений працівник культури України, провідний методист обласного науково – методичного центру культури і мистецтва, керівник народного аматорського хору «Енергетик» Микола Васильович все своє життя присвятив пісні, а ще до  крихти подарував людям своє серце.IMG_6794
Його життя  швидко згоріло, немов зірка, що яскраво спалахнула в нічному небі, неймовірно швидко летіла і згасла.
Втрата стала несподіваною і неймовірною для тих, кому пощастило бачити його, працювати з ним, спілкуватися – колег по роботі, учасників   ”Енергетика”, працівників культури області, рідних і близьких.
Після раптової смерті Миколи Васильовича аматорський хористи-аматори продовжили працювати. Під диригуванням Світлани Цимбалюк хор виконав українські народні, пісні про кохання, пісні, присвячені героїзму нашого волелюбного народу у часи Другої Світової війни, пісні – посвяти батькам, які пройшли через горнило тих буремних років.
У ході заходу Миколу Васильовича згадували як надзвичайно позитивну людину. Він по-особливому дивився на життя, радів усьому, що його оточувало, вірив, що в житті просто потрібно знайти своє місце, відчувати гармонію за будь-яких життєвих обставин.  В калейдоскопі життя Миколи Васильовича воєдино переплелись всі людські чесноти: життєрадісність, комунікабельність, доброта, простодушність та мудрість. Він володів магнетизмом незвичайної сили, випромінював тепло, неординарність мислення, ерудицію та тонке почуття гумору, а ще гордо носив статус улюбленця публіки.
Людина живе, допоки живе пам’ять про неї. Пам’ять про Миколу Васильовича Бідюка у серцях рідних, друзів, колег і шанувальників його таланту житиме довго.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Травень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031