kalendar2015_b

Жива книга

В читальній залі  Шепетівської районної бібліотеки знову був аншлаг. Зібралися студенти  медичного училища, учасники АТО, працівники бібліотеки та просто відвідувачі. Цього разу бібліотека зустрічала своїх гостей незвичайною «Живою» книгою.
1 книга.   «Медична рота»   -   полковник медичної служби Ігор Петрович Ільків, який лікував людей на «Майдані» і всі ці роки він лікар у АТО. А ще він учасник подій в Анголі, Іраку, Сірії, Афганістану, брав участь у проекті «Хоробрі серця». Ігор Петрович розповідав про «Майдан» та найбільше студентів цікавила ситуація в АТО.
2 книга.«Покликана в Майдані у дорогу» – старший солдат Національної гвардії  України Лідія Ільків,  учасниця «Майдану» , АТО та проекту «Хоробрі серця». А ще пані Лідія автор 3 книг, останню « Дорога до волі» вона презентувала та дарувала всім бажаючим.
3 книга. «Ода волонтерам»  – голова спілки  воїнів – інтернаціоналістів –  Валерій Окорський. Нам все ще болить Афганістан. Тому до Валерія Миколайовича було більше запитань по тому, як попасти до них в Клуб афганців, де практично навчають як користуватися зброєю, як вміти себе захистити та багато іншого , що виховує справжніх чоловіків та патріотів .
4 книга.   «Балада про Афганістан» – учасник «Майдану», АТО та в даний час  волонтер Орест  Юзвенко. Орест Олегович згадав свій шлях від майдану до АТО, та найбільше запитань було щодо його волонтерської діяльності..
Спілкування було живим та плідним. Студенти наче губки вбирали ті розповіді той патріотизм та любов до України, якими ділились герої.
Керівник студії «Доля» Віра Кухарук читала свої вірші та запросила гостей до себе в студію.
А ще до бібліотеки завітали юні артисти . Патріотичні вірші читали учасники театру «Браво» міського будинку культури: Мирослав Кучер «Ніч після бою», учень 11 класу Судилківської ЗОШ; Даша Свередюк «Повертайтесь живими», учениця 11 класу ЗОШ№2; Матвійчук Таня «Героям слава», учениця 11 класу ЗОШ№7.
Патріотизм та мужність генетично закладений в серцях українців. Спілкування тривало більше трьох годин. Довго ще не відпускали  гостей, а вони із задоволенням вкладали в дітей зерна свого досвіду.книг1 книг2 книг3 книг4 книг5 книг6 книг7 книг8 книг9 книг10 книг11

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Липень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031