kalendar2015_b

Діти – за щасливе майбутнє

свят5До Міжнародного дня захисту дітей  справжнє святкове шоу “Острів дитинства”  влаштували для читачів Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка. Цьогоріч свято було проведено у парку імені І.Франка. Третьокласники швидко розділилися на команди та жваво виконували завдання літературного квесту. Вони спритно бігали парком, розшукуючи бібліотекаря, від якого отримували  запитання про сучасних книжкових героїв. За правильну відповідь дітям давали жетон і вони рухалися далі. Команда “Дзвіночків” виявилася спритнішою і першою прийшла до перемоги.свят4
Наймолодші розважалися, грали у рухливі ігри “Перегони Мюнхаузенів”, “Струмочок”, “Східний офіціант”, “Кулька на долоні”  та інші. Особливого азарту малюкам додала естафета з м’ячем “Хвиля”. Найкмітливіші та всезнайки, які гарно впоралися з літературними вікторинами “Наші перетворення” та “Книжкові цікавинки” отримали призи. А любителі творчості з задоволенням брали участь у майстер-класі “Творчі фантазії”. Вони вправно розмальовували гіпсові фігурки з зображенням казкових персонажів, а дівчатка робили браслетики з бусинок. Святковий настрій малечі створили розписи хною та аквагрим від майстра Любові Белкот. В рамках шоу також відбулася флеш-акція “Діти за щасливе майбутнє”. Малята з азартом втілювали свої мрії та побажання у яскравих малюнках на асфальті. Презентуючи кожен свій витвір мистецтва, діти вкотре  доводили, що єдиним бажанням для них є мир в Україні.
Свято дитинства “Хай щастя всміхається кожній дитині” проведено і у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”. Вихованці центру гамірно розважалися, активно брали участь у конкурсах та вікторинах.
До святкування Міжнародного дня захисту дітей долучився і спонсор, який підготував частування.свят3свят1

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930