kalendar2015_b

«Золота масочка – 2016»

У Палаці культури міста Нетішина вже вшосте відбувся Регіональний фестиваль-конкурс дитячих та молодіжних театральних колективів «Золота масочка – 2016». Театральні колективи та студії з усіх куточків нашої області та з м.Рівного представили до уваги глядачів та журі тринадцять вистав, які пройшли на високому художньому рівні і не залишили байдужими гостей та учасників цієї культурно-мистецької акції.
У категорії дитячих театральних колективів ІІІ місце у нелегкому змаганні вибороли: зразкова хореографічна студія «Серпантин» ПК м. Нетішин та драматична студія «Арлекіно» зі Славутського міського Палацу культури. ІІ місце посіли: дитяча театральна студія «Летючий корабель» та акторська школа «Пармезан» з м. Хмельницького. Перше місце журі одноголосно віддало колективу «Дитяча опера» з Нетішинської дитячої школи мистецтв.
Серед молодіжних колективів ІІІ місце розділили зразковий драматичний театр «Мельпомена» з Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості та Клас акторської майстерності «Кома» БК Полонської міської об’єднаної територіальної громади. ІІ місце між собою поділили дитяча театральна студія «Світлячки» Хмельницького культурно-просвітницького центру ім. М.К.Реріха та театральний колектив «Лялькова феєрія» Нетішинської ЗОШ №4. Переможцем серед молодіжних колективів став народний театр «Сонях» з міста Рівне.
Гран-прі фестивалю-конкурсу завоював народний аматорський молодіжний театр-студія «Маски» ПК міста Нетішин.
Усі учасники отримали нагороди та подарунки. Загалом, фестиваль-конкурс подарував і учасникам, і гостям, і організаторам театрального дійства масу позитивних вражень та емоцій.масочка

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Травень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031