kalendar2015_b

Фестиваль «Аристократична Україна» запрошує подільських майстрів

30 липня 2016 року на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль, що на Житомирщині, проходитиме перший Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів “Аристократична Україна”.
Мета фестивалю – популяризація відродження культурних традицій України, розвиток культурної й народної дипломатії між етносами й національними  меншинами, які вважають своєю Батьківщиною Україну, та представниками народів, що проживають на території України .
Організатори  – історико-культупрний комплекс Замок –музей Радомисль , ГО “Громадський інформаційний простір” за підтримки народного депутата України Ольги Богомолець.
Організатори переконані, що Фестиваль сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу. Також проведення подібних культурних заходів позитивно впливатиме на вдосконалення майстерності та підвищення художнього рівня майстрів,  які працюють в напрямі етно-стилю в сучасному одязі та аксесуарах.
Під час Фестивалю на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль відбуватиметься ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.
За результатами показу оргкомітет та журі визначать переможців у таких номінаціях : “Краща українська етно сукня”, “Краща етно сукня фестивалю”, “Краща вишиванка”, “Кращий аксесуар”, “Кращий віночок”.
Сприяти пізнанню етнографічної та культурної спадщини України, взявши участь у фестивалі, мають можливість і всі охочі майстри Хмельниччини.
Контактна особа від оргкомітету фестивалю: Руслан Велігодський, bogomolets7@gmail.com  , моб. тел. : 050-856-57-30.

аристократична

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930