kalendar2015_b

Душа співає в ріднім слові

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація 11-го випуску літературно-художнього видання Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» „Медобори”, присвяченого 25-ій річниці незалежності України.

До одинадцятого випуску альманаху увійшли не тільки нові поетичні та прозові твори членів обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес  літераторів України», а й членів обласної організації Національної спілки письменників України, Хмельницької міської літературної спілки «Поділля» та  районних літературних об’єднань.

IMG_8348.jpg2

У заході взяли участь заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики та інформаційного забезпечення обласної ради Микола Панасюк, який  від голови обласної ради Михайла Загородного  вручив членам  обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України»  грамоти  та подарунки,  а від Хмельницької міської ради присутніх  привітав  і вручив грамоти секретар Михайло Кривак.

Учасники творчої зустрічі отримали грамоти від Хмельницької обласної адміністрації та управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації, подяки за співпрацю від бібліотек Хмельниччини.

Голова обласного Форуму лідерів громадських організацій Олександр Цюзік  вручив  «конгресменам» пам’ятні нагрудні знаки «Захиснику Вітчизни» та відзнаку «Людина року». У залі звучала  поезія, спогади, а також від  музичні вітання від народного аматорського хору «Давидківчани», дуету «Божеле» із с. Снітівка Летичівського району та Олени Свистун з м. Деражня.

Учасники заходу ознайомились  із книжково-ілюстративною виставкою «Душа співає в ріднім слові», на якій були представлені усі випуски альманаху «Медобори» та окремі видання членів Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України».

IMG_8383.jpg4 IMG_8460.jpg7

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930