kalendar2015_b

Ровесниця вільної і незалежної

Учні, батьки, викладачі та гості «ровесниці вільної і незалежної» – Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв заполонили навчальний заклад, вітаючи один одного з чверть столітнім ювілеєм. Щороку школа  прикрашає свою державу  дорогоцінними перлинами нових досягнень учнів та викладачів, яка після здобуття власної Незалежності подарувала можливість невгамовному підростаючому поколінню розвивати таланти, даровані Богом. За 25 років існування школи 500 учнів отримали атестати початкової мистецької освіти, 130 випускників продовжили своє навчання за спеціальністю у спеціалізованих та вищих навчальних закладах. П’ять років тому школа дала путівку в життя групі початкового естетичного виховання, яка також святкує свій маленький ювілей.кам
Як будь який навчальний заклад, тут мають не лише досягнення, а й проблеми, які допомагають подолати чуйні та небайдужі до розвитку мистецтва і культури люди. Гості ювілейного Дня знань прийшли на свято з приємними сюрпризами для учнівського та викладацького колективів. Помічник народного депутата України Володимира Мельниченка – Ірина Камінська крім щирих побажань вдалого навчального року, вручила Грамоти за заслуги у сприянні реалізації соціально-культурної політики міста, вагомий внесок у створення духовних цінностей, відродження та примноження надбань національної культури, високий професіоналізм, активну концертну діяльність та з нагоди 25-ї річниці з дня заснування дитячої школи мистецтв від Володимира Мельниченка Народним аматорським колективам та їх керівникам: ансамблю народної музики «Подільський дивограй» (Валентина Солтис), інструментальному ансамблю «Концертіно» (Оксана Бордюк), вокальному ансамблю «Красниця» (Оксана Гора), дитячому хореографічному ансамблю «Алтея» (Любов Бойко), дитячому хору «Дивоцвіт» (Ірина Шпортак) та заступнику директора з навчально-виховної роботи Олегу Ящуку.
Заступник міського голови Вадим Савчук, вітаючи учнівський та викладацький колективи, подякував за вагомий внесок школи у спільну справу культурно-мистецького розвитку міста та вручив Грамоти від міського голови Михайла Сімашкевича за багаторічну сумлінну і творчу працю, ініціативність та наполегливість в роботі, високий професіоналізм та з нагоди 25-ї річниці з дня заснування школи директору школи Валентині Рябчук, викладачам – Лілії Дюкар, Ользі Кріль, Світлані Вітковській, Марії Омельчук та технічній  працівниці Галині Дуберт.
Навчально-виховну роботу школи високо цінує Департамент гуманітарної політики, про що зазначили заступник директора департаменту гуманітарної політики, начальник управління культури і туризму Петро Гаврилюк та заступник начальника управління культури і туризму, завідуючий відділом культури Олеся Королюк. Дипломами від директора Департаменту гуманітарної політики Альони Куземи за багаторічну сумлінну і творчу працю, ініціативність та наполегливість в роботі, високий професіоналізм та з нагоди 25-ї річниці з дня заснування школи були нагороджені викладачі художнього відділу Тетяна Білоус, Галина Ярошевська, Валентина Лайтер та Людмила Мегей.
Найвагомішим та приємним сюрпризом став Подарунковий сертифікат на 3000 гривень від народного депутата України Володимира Мельниченка та міського голови Михайла Сімашкевича, які директор школи пообіцяла використати на оновлення концертних костюмів для зразкового дитячого хору «Дивоцвіт».
Наша молода країна сьогодні дає можливість кожному з нас займатися улюбленою справою. Викладачі навчають наукам, які цінували ще у Стародавній Греції, учні отримують знання, про які століття тому більшість дітей могли лише мріяти. Тому сьогодні вони присвячують своє мистецтво їй – вільній і незалежній.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930