kalendar2015_b

Презентовано книгу Оксани Радушинської “Коли сонце було стозрячим. Амулет волхва”

В  обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка відбулася презентація книги відомої подолянки Оксани Радушинської. рад4Цього разу у читальній залі бібліотеки зібралося студентство ХНУ, музичного училища імені В.Заремби, інституту соціальних технологій університету “Україна”.

рад1

Привітала авторку з виходом нової книги та подякувала за співпрацю заступник директора обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка А.Захаренко. З побажанням творчої наснаги  виступила О.Броварська, завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності інституту соціальних технологій університету “Україна”. рад2Відома Хмельницька скрипалька Майя Онищук зачаровувала присутніх своїм неперевершеним виконанням музичних композицій.
Також на презентацію завітали подільські письменники В.Горбатюк, Н.Шмурикова, П.Маліш, В.Дмитрик. Від Конгресу Літераторів України привітав пані Оксану з виходом нової книги кандидат історичних наук, доцент, журналіст  Кузін Б.С. Він зазначив, що вражений чіткою позицією письменниці, яка одна з перших, в оточенні творчих людей, поїхала на передову.
Зі словами щирої вдячності звернулися до письменниці і студенти. Вони висловили своє захоплення творчістю Оксани,  зізналися, що горді знайомству з такою багатогранною особистістю. Адже творча та професійна діяльність Оксани Радушинської, її активна життєва позиція високо відзначена на регіональному, державному та Міжнародному рівнях. Пані Оксана має більше п’ятдесяти нагород.
Приємно відзначити, що нова книга “Коли сонце було стозрячим. Амулет волхва”  отримала нагороди ще до виходу друкованого видання. Це : третя премія Всеукраїнського конкурсу на кращі прозові твори для дітей “Золотий лелека”(2009), четверта премія в номінації “Романи” Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей “Коронація слова” (2014).
Учасники заходу дізналися про творчий шлях талановитої подолянки, переглянули буктрейлер за новою книгою, створений бібліотекарями. А також довідалися, що роман-фентезі є 26 книгою пані Оксани. За  словами письменниці, “зародилося зерно майбутньої книги” ще 23 роки тому. Прониклива поезія “Світе мій”, яку майстерно декламувала чарівна Оксана, допомогла пізнати наскільки глибокий та невичерпний талант криється у цій тендітній жінці.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930