kalendar2015_b

Проведено І обласний тур V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

З метою збереження і розвитку народних традицій хореографії, збагачення професійного і аматорського мистецтва, підвищення художнього рівня балетмейстерських постановок, активізації організаційно-творчої та пошукової роботи фольклорних експедицій, фіксації скарбів танцювального мистецтва України в приміщенні Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького продовжився І обласний відбірковий тур другої центральної зони V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної  хореографії  імені Павла Вірського.
До Хмельницького завітали 11 хореографічних колективів та солістів, які представили свої конкурсні номери у трьох номінаціях. Журі переглянуло 27 конкурсних номерів, які представили хореографічні колективи та солісти з міста Хмельницького, а також з Городоцького, Красилівського та Хмельницького районів. Це колективи клубних закладів, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів  та установ освіти, а також приватні колективи.
Виступи колективів оцінювало компетентне журі на чолі з Володимиром Чорнобилем – головою Місцевого творчого осередку Національної хореографічної спілки України в Хмельницькій області,   головою циклової комісії хореографічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв, заслуженим діячем мистецтв України, керівником народного аматорського ансамблю народного танцю «Подільські візерунки».
Остаточне підведення підсумків обласного туру V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної  хореографії  імені Павла Вірського відбудеться після перегляду  виступів хореографічних колективів   південної зони, яке відбудеться у Кам’янці-Подільському.
Переможці обласного туру візьмуть участь у  Регіональному турі, який пройде з березня по червень 2017 року в 6-ти регіонах країни.вір1 вір2 вір3 вір4 вір5 вір6

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930