kalendar2015_b

…Тільки квіти на морозі, наче зболені серця

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація літературно-музичного диптиха Неоніли Стефурак і Лідії Яцкової “Квіти на морозі”.презентація
Неоніла Стефурак – відома на Прикарпатті журналістка, поетеса і письменниця, лауреат міської премії ім. І. Франка, член Національної спілки письменників України. Її твори друкували провідні видавництва України: “Молодь”, “Карпати”, “Радянський письменник”, “Літературний Львів”, “Веселка”.
Літературно-музичний диптих “Квіти на морозі” побачив світ до ювілейного дня народження Неоніли Стефурак.
Однією назвою, задумом, роботами відомої художниці Тетяни Павлик на обкладинках, і навіть формою поєднано прозову книгу Неоніли Стефурак та диск пісень на її вірші. Автор музики – Лідія Яцкова, вчителька української мови і літератури з Летичівщини, письменниця, самодіяльний композитор і співачка. Саме вона презентувала диптих “Квіти на морозі”.
На презентацію завітали письменники, поети, композитори, просвітяни: Василь Горбатюк, Микола Мачківський, Марія Мачківська, Віталій Міхалевський, Володимир Дмитрик, Володимир Олійник, Марія Лисайчук, Володимир Ярчук, Ніна Шмурикова, Валентина Іова, Іван Пустовий, Михайло Люшня, Євген Семенюк, Раїса Токар, Любов Чуб, Леонід Мазур та ін.
В ході презентації учасники пісенного дуету “Калинонька” Оксана Малінковська та Наталія Фараон читали прозові твори письменниці, а пісні на вірші Неоніли Стефурак звучали у виконанні Лідії Яцкової та Ніни Мельничук.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930