kalendar2015_b

Прощання з колядою

У створених українським народом колядках і щедрівках оспівана радість Великої події – народження Божого Дитяти – Ісуса Христа, висловлена віра, що Христос – Месія вбереже рідну Україну від зла і даруватиме їй щасливу долю.
Різдвяні концерти, які впродовж 35 років виконує в Україні, за кордоном народна дитячо-юнацька хорова капела “Журавлик”  Кам’янець-Подільської дитячої хорової школи та міського будинку культури допомагають збагачувати і розширювати святкування Різдва Христового, відроджувати духовну спадщину нашого народу.хор1ф
Днями “Журавлик” під керівництвом Івана Нетечі, концертмейстера Вікторії Пенцак  завершив концерти Різдвяного циклу у Санктуарії Пресвятого Серця Ісуса Христа .
Парафіяни,гості міста, любителі хорового мистецтва, які переповнили храм, бурхливими оплесками  вітали кожний із 22 різдвяних піснеспівів. У виконанні юних хористок прозвучали обробки маловідомих колядок та щедрівок сучасних українських композиторів та композиторів-класиків, колядки англійською, німецькою, польською мовами. Виконання було доречно поєднане з професійним веденням духовного концерту Ольгою Зьомко.хор2
У вітальному слові настоятель храму Кшиштоф Кіцка побажав Божого благословення всім учасникам цього чудового дійства, подякував “Журавлику”, його керівникам, які покликані примножувати своєю творчістю в служінні Богові і рідному народові, та вручив кожному календар на 2017 рік “Санктуарій Пресвятого Серця Ісуса Христа”.
Завершальним акордом “Прощання з колядою” став всесвітньо відомий “Щедрик” подільського композитора Миколи Леонтовича та “Многоліття”.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930