kalendar2015_b

“Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов”

Ці рядки із поезії Павла Тичини дали назву вечору поезії кохання, який проникливо-ніжно торкнувся душі кожного присутнього у літературному музеї 14 лютого. Поети, прозаїки, музиканти і просто поціновувачі справжнього мистецтва завітали у заклад, аби ще раз віддати данину любові – справжній, щирій, незабутній. вал1З вітальним словом до гостей звернувся директор музею Василь Горбатюк. Він наголосив на тому, що у нашому житті любов – понад усе. Це світле почуття надихає кожного з нас на звершення хороших справ, дає стимул працювати далі, вірити у завтрашній день.
У ході вечора звучали історії кохання з життя Лесі Українки, Анни Ахматової, а також кожен із охочих міг розповісти свою історію, яка вкарбувалася в пам’яті світлим променем або ж стала зів’ялою квіткою.вал2
Музична композиція у виконанні  студентів відділу оркестрових струнних інструментів Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби (художній керівник О. С. Гут) Ірини Ковальської, Катерини Грибкової та Наталії Кукури та натхненні слова їх викладача Надії Петрівни Варавкіної-Тарасової ще більше надихнули присутніх на відвертість, ліризм, бажання поділитися сокровенним. Частинку душі у кожний свій виступ вкладали відомий на Поділлі бард Леонід Мазур та баяніст Олег Борисов. Присутні мали можливість вкотре насолодитися співом вокальної групи “Музея” (керівник Анжела Махмутова).
По-особливому ніжно звучала поезія Анатолія Ненцінського, Ніни Шмурікової-Гаврилюк, Михайла Цимбалюка, Віталія Міхалевського. Працівники музею Валентина Боневич та Альона Ліснича провели конкурси на знання поезії сучасних авторів та українських пісень.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031