kalendar2015_b

Оголошення про конкурс на заміщення посади директора комунального закладу культури “Хмельницький обласний літературний музей”

Хмельницькою обласною радою оголошено конкурс на заміщення посади директора комунального закладу культури «Хмельницький обласний літературний музей».
1) Строк приймання документів на участь у конкурсі: документи на участь у конкурсі приймаються з 28 лютого по 29 березня 2017 року включно.
2) Дата початку формування конкурсної комісії: з 28 лютого 2017 року.
3) Умови проведення конкурсу.
Основною умовою проведення конкурсного відбору є його відкритість.
Представники засобів масової інформації мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії, крім випадків проведення закритого засідання та (або) таємного голосування.
До участі у конкурсі не допускаються особи, які:
−      за рішенням суду визнані недієздатними або їх дієздатність обмежена.
−      мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
−      є близькими особами або членом сім’ї керівників Хмельницької обласної ради.
Особа, яка бере участь у конкурсі подає такі документи:

  • Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  • Автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості.
  • Копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту.
  • Два рекомендаційні листи довільної форми.
  • Мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Хмельницької обласної ради: Майдан Незалежності, будинок 2, м. Хмельницький, 29005, відповідальна особа – Стасюк Оксана Володимирівна, контактний телефон: (0382) 65-62-32, електронна адреса: oksana_stas72@ukr.net з позначкою «документи на конкурс «Літературний музей».
Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити її професійні чи моральні якості.
Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.
4) Строки проведення конкурсу: конкурсний добір починається 28 лютого 2017 року та закінчується не пізніше 28 квітня 2017 року.
5) Вимоги до кандидатів для участі у конкурсі.
Кваліфікаційні вимоги:
-       вища освіта;
-       стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
-       володіння державною мовою;
-       здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім  і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
6) Інформація, що стосується умов праці, відомості про матеріально-технічну базу театру, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу культури розміщується на веб-сайті обласної ради.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031