kalendar2015_b

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу культури “Хмельницький обласний літературний музей”

Хмельницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади директора комунального закладу культури «Хмельницький обласний літературний музей».
Керуючись Законом України «Про культуру» Хмельницька обласна рада розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу культури «Хмельницький обласний літературний музей».
Членами конкурсної комісії можуть бути:
−        незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
−        члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
−        члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:
−        за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
−        має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
−        є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи Хмельницької обласної ради;
−        є членом трудового колективу комунального закладу культури «Хмельницький обласний літературний музей».
Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.
Для участі у жеребкуванні громадська організація на паперових та електронних носіях подає Хмельницькій обласній раді до 21 березня 2017 року включно лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, копія статуту громадської організації, завірена належним чином. До листа додаються заява та анкета, за формами, що розміщені на веб-сайті Хмельницької обласної ради. Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається. Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.
Подані пропозиції розглядаються протягом 22, 23 березня 2017 року.
Жеребкування буде проведено в приміщенні Хмельницької обласної ради (Майдан Незалежності, будинок 2, м. Хмельницький, 29005, каб.203 24 березня 2017 року.
Телефон для довідок: (0382) 65-62-32, відповідальна особа – Стасюк Оксана Володимирівна, адреса електронної пошти: oksana_stas72@ukr.net (з позначкою «документи на конкурс «Літературний музей» («назва громадські організації»).

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031