kalendar2015_b

“Теплий” літературний вечір у музеї

У Хмельницькому обласному літературному музеї на літературний вечір зібралася молодь, яка наполегливо працює над словом- пише вірші, прозу, є активною в освітньому просторі.
Проводила захід обласна організація “Молодь за краще майбутнє”. Поети читали свої твори, час від часу роблячи ліричні відступи. Це дало можливість більше дізнатися про них та мотиви їхнього бажання взятися за перо.літ
Досить емоційно подавав свої творчі напрацювання молодий поет Микола Палига. Він є активним учасником різних літературних вечорів, зустрічей із письменниками, часто проводить лекції на літературознавчі теми не тільки у Хмельницькому, а й в інших обласних центрах України.
Філософсько-інтимна лірика Христини Федорович дала можливість задуматися над окремими аспектами життя, а своєрідний “потік свідомості”, який представила Аліна Ясинецька, нагадав течію, що неслася до серця кожного приємними відчуттями. Свіжістю “пахла” поезія Юлії Гришакової, яка часто виступає під псевдонімом Юлія Вітер. Її вірші нестримні, грайливі, наповнені світлом і вірою у кращий завтрашній день.
По-своєму невгамовною, трішки бешкетливою “лірикою-характером” збадьорила присутніх Тетяна Бобик, автор першої поетичної збірки. А ось Яна Боднарчук (відома як Світла) своїм виступом подарувала присутнім частинку тепла і любові. Після її творчих “відвертостей” кожному захотілося обійняти один одного, що, в результаті, і зробили.
Порадувала присутніх своїми Альона Ліснича. Прозовий твір зачитав Давид Дараселія. Душевні музичні композиції на гітарі виконав Павло Мацюк.
Директор музею Василь Горбатюк подякував громадській організації “Молодь за краще майбутнє” за відверто-проникливий літературний вечір, який дав можливість насолодитися справжньою поезією, прозою, а також допоміг виявити активну творчу молодь. Також оголосив про проведення літературного молодіжного конкурсу “Серпневі зорі”, у якому кожен охочий зможе взяти участь.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Липень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031