kalendar2015_b

Уряд упорядкував умови виплати доплати за вислугу років працівників клубних закладів

Для працівників клубних закладів встановлені рівні умови виплати доплати за вислугу років, як і для інших працівників закладів культури, що в свою чергу забезпечить єдиний підхід у визначенні умов оплати праці працівників різних закладів сфери культури.
Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до постанови Кабінету міністрів України від 9 грудня 2015 року №1026» був схвалений на засіданні Уряду 16 березня.
Проектом постанови, розробленого Міністерством культури України, пропонується внести зміни до пункту 3 постанови КМУ від 9 грудня 2015 року №1026 «Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури та відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури та дозвілля, інших культурно-освітніх центрів доплати за вислугу років, допомоги для оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань», встановивши для працівників клубних закладів ті самі умови виплати доплати за вислугу років, що і для інших закладів культури.
На сьогодні вищезазначеною постановою передбачається, що доплата за вислугу років працівникам державних у комунальних закладів виплачується за рахунок коштів спеціального фонду, коштів отриманих від господарської діяльності та інших не заборонених законодавством джерел. В той же час, для працівників інших закладів культури, які отримують виказанні доплати, чинними нормативно-правовими актами не встановлено будь-яких обмежень або уточнень щодо джерел їх виплати.
Прийняття даної постанови дозволить впорядкувати несправедливий підхід у визначенні умов оплати праці працівників різних закладів культури та передбачає виплату доплати за вислугу років працівникам клубних закладів у межах фонду оплати праці, затвердженого на відповідний рік.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930