kalendar2015_b

Прем’єра трагікомедії “Наречений із Єрусалиму”

26 та 29 березня 2017 року у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Старицького  відбудеться прем’єра трагікомедії “Наречений із Єрусалиму” за твором Йосефа Бар-Йосефа.наречений
Ізраїльський драматург, лауреат багатьох премій Йосеф Бар-Йосеф  народився у 1933 році в Єрусалимі. Він написав 13 п’єс. Усі вони з великим успіхом ідуть на сценах театрів Ізраїля, а також перекладені на різні мови та поставлені на сценах інших країн. Більшість з п’єс драматурга написані для невеликого складу виконавців. Однією з найпопулярніших з них є “Складні люди”. Саме за цим твором вистава  ”Наречений із Єрусалиму”  вперше з’явиться на сцені  театру.
У виставі  йдеться про самотність людей, яку вони приховують за різноманіттям буденних справ. Не зовсім молодий холостяк Саймон вирішує видати заміж єдину сестру Рахель. Треба сказати, що Рахель молодша за свого брата всього на кілька років. Тому таке одруження  може стати її останнім шансом. Обираючи найкращого претендента на роль нареченого, Саймон зупинився на жителі сонячної загадкової країни Ізраїль – Лейзері. Однак, у цій історії з’являється ще один персонаж – господар квартири, де проживає Рахель – Бенні. Він, здається, давно закоханий у цю жінку. Отож, чи зможуть поладнати ці складні у своїх характерах люди, дізнатись хмельничани зможуть лише переглянувши виставу.
Для театру імені М. Старицького прем’єра “Наречений із Єрусалиму” стане знаковою подією. Постановку її здійснив новий головний режисер театру Володимир Борисяк. У виставі задіяні  заслужені артисти України Лариса Курманова, Степан Бортнічук, Ігор Сторожук та Микола Валівоць. Та й сама тема драматургії не дозволить глядачам після перегляду вистави залишитись байдужими. Це те, до чого ви будете повертатись думками, робити нові і нові висновки, аналізувати. Здавалося б смішні, прості ситуації можуть привести до справжньої трагедії людських взаємин.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930