kalendar2015_b

Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував на Хмельниччині

Велике книгочитання “Читають всі!” розпочалося. Маленькі читайлики та юні книгомани впродовж тижня відвідуватимуть цікаві заходи. На дітей чекають книжкові сюрпризи, нові знайомства, літературні вечірки та сімейні вікенди.
Урочисте відкриття Всеукраїнського тижня  на Хмельниччині відбулось в бібліотеці с.Лісоводи Городоцького району. Яскраве BOOK-шоу “Читаємо разом” об’єднало дітей і дорослих. Привітала зі святом книги директор обласної бібліотеки для дітей  Валентина Черноус.  Про важливість книги та її вплив повідали  подільські письменники Ніна Шмурікова, Віталій Міхалевський, Людмила Савчук, Ольга Лихогляд, Володимир Сідлецький, Микола Думний. На свято завітали голова сільської ради Ігор Дзера, начальник відділу культури Городоцької РДА Олег Федоров. Літературні герої разом з читачами  зуміли передати одноліткам захоплення мудрим книжковим світом та основний меседж заходу – знайди свою книгу.
Тінейджер форум “Час читати!” урочисто відкрив тиждень дитячого читання в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Учасники форуму обговорювали, а іноді навіть жваво дискутували з приводу таких питань: чому корисно читати? що краще паперова чи електронна книга? що читати сучасним підліткам? Читачі брали активну участь у літературних вікторинах, творчих завданнях. Старшокласники впевнено рекламували свої улюблені книги одноліткам, знайомилися з сучасними авторами та рейтинговими творами. Тінейджер форум підтвердив – підлітки читають і мають власні смаки та уподобання щодо книг та авторів.
Різноманітний світ книг, представлений на виставці “Читай! Формат не має значення!”, задовільнить смаки навіть найвибагливіших гурманів.
Отож, читайте! Будьте успішними!тиж1тиж2тиж3тиж4тиж5

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930