kalendar2015_b

В майбутнє – здоровими

Щорічно 7 квітня в 194  державах світу відзначається Всесвітній день здоров’я. Дата святкування приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою “ВООЗ”.   Це не просто святкова дата в біографії вельми авторитетної міжнародної організації. У цей день проводяться заходи, що підкреслюють як багато значить здоров’я і що ще потрібно зробити, щоб воно поліпшувалося.здор1
Напередодні свята  працівники відділу періодики обласної бібліотеки для юнацтва організували інформаційний мікс для молоді “В майбутнє – здоровими”,  на який запросили  начальника управління молоді та спорту  Хмельницької міської ради Сергія Ремеза, голову  Хмельницького товариства Червоного Хреста України Ольгу  Василюк, психолога  Хмельницького  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлану Шевчук.здор2
Присутні на заході старшокласники СЗОШ №15 дізнались з розповідей Світлани Шевчук та Ольги Василюк про основні чинники здоров’я: спадковість, рівень медицини, екологію, спосіб життя та з’ясували для себе що таке здоровий спосіб життя, як організувати режим навчання та відпочинку, які додаткові заходи можуть зміцнити психічне та фізичне  здоров’я людини та що цьому  шкодить.  Розповіді доповнили   відеоролики про шкідливі наслідки тютюнопаління, вживання алкоголю та наркотиків та відеофільм  “Молодь обирає здоров’я” про фізичну культуру та можливості людського організму у досягненні спортивних висот.
Великі можливості   для кожного  відкриває заняття  фізкультурою та різними видами спорту. Сергій Ремез познайомив старшокласників з розвитком спорту в краї:  роботою спортивних шкіл нашого міста, досягненнями  спортсменів  – олімпійців, які є гордістю нашої країни. Прикладом для наслідування молоді є спортивні досягнення героїв олімпіад різних років: Сергія Нагорного, Тимура Таймазова, Ірини Мерлені.
Увазі читачів запропонували репортаж з книжкової полиці “Будь здоровим , сильним, креативним”, на якій демонструвались новинки книжкових видань про здоровий спосіб життя, здорове харчування, про користь занять спортом та фізичною культурою та про напрямки   сучасної молодіжної моди.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Липень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031