kalendar2015_b

Музей М. Островського на Арсеналі Ідей

З 5 по 9 квітня 2017 року у Мистецькому Арсеналі (м. Київ) розпочав свою роботу ІІІ Всеукраїнський  освітній фестиваль АРСЕНАЛ ІДЕЙ – креативний комунікативний простір, що в ігровій інтерактивній формі презентує найкращі здобутки нових освітніх тенденцій, проектів та програм.остр1
АРСЕНАЛ ІДЕЙ об’єднує в одному просторі творчість дітей та дорослих, мистецтво, науку та інновації, найкращі освітні програми українських музеїв, реалізовує найрізноманітніші креативні спецпроекти.
Цього року головною родзинкою фестивалю стало створення 12 майстерень:  Майстерня Історії, Художня Майстерня, Майстерня
Літератури ,Майстерня іграшки, Майстерня дизайну та архітектури, Майстерня науки, Етно Майстерня,  Майстерня журналістики, Майстерня Кіно та Анімації, Майстерня театру, Майстерня музики, Кулінарна Майстерня. Усі майстерні об’єднані  в єдине ціле та поєднані  квестовим маршрутом,  насиченим загадками і творчими завданнями.остр2
Команда музейних педагогів обласного літературно-меморіального музею М.Островського приготувала цікаву музейну програму – активності та творчі завдання, які чекали на учасників в літературній майстерні. Усі охочі змогли  дізнатися як працює інформація та якими бувають її носії,  а також створити власний плакат, перевірити свої завдання в літературній вікторині, скласти музейні пазли та дізнатись більше про музей в Шепетівці.
В ці дні Мистецький Арсенал перетворився на гомінкий майданчик для творчості, пізнання і дитячого сміху, а діти отримали можливість відчути себе господарями величного музейного простору, разом зі своїми  батьками занурилися в атмосферу дружнього сімейного дозвілля, пізнавального відпочинку, отримання нових знань та досвіду.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930