kalendar2015_b

Творчі кроки… у сяйві вічної краси

У виставковій залі обласної бібліотеки для юнацтва відбулося відкриття виставки – творчий дебют  викладача  образотворчого  та декоративно-прикладного мистецтва  Хмельницької дитячої музичної школи №3 Лесі Йосипівни Сиван та  її учениць Діани Глушан та Ольги Гончар.

мал3

В експозиції колективної виставки  “Творчі кроки… у сяйві вічної краси” представлено 26 робіт наставника та підопічних в різних техніках та жанрах. Педагог Леся Сиван представила серію декоративних робіт — 10 натюрмортів, написаних гуашшю та акрилом. На папері розквітли барвисті маки, тюльпани, півонії, соняхи, іриси та орхідеї. Колекція її творчих робіт показує глядачеві як майстерно, професійно, вміло, впевнено педагог  крокує назустріч власному бажанню творити та примножувати свій творчий багаж і веде за собою юне покоління.
мал2Достойним продовженням експозиції є роботи талановитих юних художниць, багаторазових лауреатів та дипломантів міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів – Ольги Гончар та Діани Глушан.
У світ пастельної краси природи запрошує  Ольга Гончар  роботами  “Квіти айстри”, “Мій перший коник”, “Відпочинок Мурчика”, “Моніка”, “Папуга Гоша”.мал1
Діана Глушан  подарувала глядачеві своєю творчістю “Куточок природи” та відтворила “Гавайську тему”.
З вдалим творчим дебютом учасників виставки привітала заступник директора з навчально-виховної роботи   ХДМШ №3 Л.А. Головишина. За творчі здобутки обдарованих учениць нагородили грамотами.мал4
Свято творчості молодих дарувань прикрасила музична “Гуцульська писанка” у виконанні Юлії Мудрої.
Виставка діятиме у виставковій залі бібліотеки до кінця травня.

 

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031