kalendar2015_b

Майбутнє України – будуємо разом

Бібліотечний журфікс “Обирай майбутнє” продовжує знайомити читачів  обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка з людьми різних професій. Усім відомо, що професія поліцейського є однією з найпопулярніших у сучасному світі. Тож важливо, щоб довірливі стосунки між дітьми та поліцією виникали ще з раннього дитинства. Адже це дасть можливість запобігти та попередити низку правопорушень та злочинів.
Третьокласники колегіуму імені Володимира Козубняка  завітали на зустріч з начальником відділу ювенальної превенції ГУНП у Хмельницькій області Сергієм Цимбалюком, яка відбулася в рамках патріотично-правового руху “ХОМА”. Сергій Володимирович познайомив дітей з особливостями роботи поліцейських, а також розповів про види злочинів та повідав про відповідальність за їх скоєння. Поліцейський та читачі щиро спілкувалися про безпеку у школі, громадських місцях, соціальних мережах та на дорозі. Їх цікавило все – кількість злочинів, скоєних на території області, види зброї, чи треба гарно навчатися, щоб стати поліцейським, чи зраджували товариші по службі, чи правда, що поліцейські полюбляють пончики.
Щире спілкування з головним дитячим поліцейським області було настільки цікавим для читачів, що вони не могли розпрощатися. Підходили індивідуально, розповідали історії з власного життя, а дехто і отримав фахову пораду.жур1 жур2 жур3 жур4

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930