kalendar2015_b

Завершився курс професійного навчання працівників сільських клубних закладів

За всі часи існування село завжди залишалось колискою духовної культури української нації. Заклади культури в багатьох сільських населених пунктах  є чи не єдиними осередками, що задовольняють культурно – дозвіллєві потреби сільських трударів, є традиційними центрами з розвитку народної творчості та культурного збагачення особистості. Саме тому працівник культури в сучасному сільському закладі культури повинен орієнтуватись на запити та потреби громади.
З метою допомогти працівникам сільських клубних закладів Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва проводить на своїй базі курс професійного навчання працівників сільських клубних закладів, які не мають професійної освіти. Впродовж 6-ти місяців,  слухачі курсу на групових та індивідуальних заняттях оволодівають основними навиками в різних видах діяльності, а саме: основи клубної справи, народознавство, хоровий клас, режисура масових заходів, режисура театру, масові ігри, теорія музики, народно-сценічний танець, декоративно-прикладне мистецтво, сценічна мова та постановка голосу.
Навчальний процес розпочався 24 жовтня 2016 року та закінчився 28 квітня 2017 року. На навчання було зараховано 31 сільський працівник культури з Летичівського, Старосинявського, Ізяславського, Хмельницького, Кам’янець-Подільського, Віньковецького та Теофіпольського районів. Впродовж березня-квітня 2017 року слухачі курсу здали заліки з усіх предметів, які вивчались, викладачі  виставили оцінки. Днями в   обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва в урочистій атмосфері відбулось вручення свідоцтв про закінчення курсу професійного навчання.
Сподіваємось, що ті знання, які слухачі здобули на навчанні,  стануть в нагоді та допоможуть працівникам сільських клубних закладів працювати так, щоб жителі громади раціонально проводили свій вільний час, розвивали свої таланти, культурно відпочивали, отримували естетичну насолоду.курс1 курс2 курс3 курс4 курс5 курс6 курс7 курс8

 

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031