kalendar2015_b

Україна – це Європа

В обласному центрі сьогодні, коли  Рада ЄС прийняла довгоочікуване рішення щодо візової лібералізації для громадян України для в’їзду на територію ЄС, відбулися урочистості з нагоди Дня Європи.
Українці переконані, що Європа – це майбутнє України, це національна ідея, яка панує в наших серцях і об’єднує весь український народ, всю нашу неньку – Україну.
У ході заходу відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу. Державний Гімн України та Гімн Європи “Ода до радості” прозвучали у виконанні оркестру музичного училища ім.. В. Заремби, зведеного хору академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля” обласної філармонії та хору “Молодість” музичного училища ім.. В. Заремби. Стяги підняли голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук та секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.
Під час заходу відбувся флешмоб “Україна – це Європа”. Студенти Хмельницького національного університету на повітряних кульках запустили у небо Державний прапор України та прапор Європейського Союзу.
Творчий потенціал країн Європи неосяжний! Щодня з’являються нові імена, які додаються до імен, викарбуваних на камені історії Європейського Союзу. Україна – частина Європи, країна, якою ми всі пишаємося. Наш народ сильний, мужній. Це вкотре підтвердили учасники сьогоднішнього заходу – студентська молодь, працівники закладів культури та мистецтва, установ та організацій, громадськість.
Захід продовжила концертна програма оркестру обласного академічного музично-драматичного театру ім.. М. Старицького. У їх виконанні прозвучали кращі твори європейських композиторів.є1 є2 є3 є4 є5 є6 є7 є8прап є9 є10

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930