kalendar2015_b

Відкрито Пункт європейської інформації у бібліотеці села Ганнопіль на Славутчині

На відзначення днів Європи в Україні, виконання плану заходів управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації 12 травня у бібліотеці села Ганнопіль, що на Славутчині, урочисто відрили Пункт Європейської інформації. Загалом в бібліотеках області діє вже понад 30 таких Пунктів.
Даному заходу передувала велика робота щодо реконструкції, утеплення, обладнання сучасними меблями та технікою приміщення бібліотеки за фінансування сільської ради Ганнопільської об’єднаної територіальної громади. У бібліотеці повністю змінено внутрішнє та зовнішнє оздоблення, виділено окремі кімнати для дітей, малу та велику зали для проведення заходів, зону для роботи з комп’ютерною технікою, Інтернет-ресурсами, Wi-fi.
На заході були присутні голова Славутської райдержадміністрації Маршук Б.П., голова районної ради Радзивілюк Л.А., голова громади Медведюк М.І. та її заступник Власюк В.М., представники депутатського корпусу, закладів культури, громади села та гості.
Із визначною подією присутніх привітала Катерина Чабан, директор обласної універсальної наукової бібліотеки, її заступник Валентина Маковська. Кожен з присутніх прийшов на захід з подарунками та новими книгами для закладу.
Оновлена бібліотека у співпраці з громадою відтепер буде надавати населенню нові послуги, інформувати про європейські цінності та досвід, а жителі громади відчують новий пульс життя.пункт1ф пункт2ф пункт3ф пункт4ф пункт5ф пункт6ф

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930