kalendar2015_b

Хай щастя всміхається кожній дитині

Міжнародний день захисту дітей у бібліотеці – це завжди гамірно, цікаво та весело. Справжнє святкове дійство відбулося  у приміщенні обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка та у сквері імені Франка. Велике драйв-шоу “Веселкове дитинство” подарувало дітям незабутні враження та позитивні емоції. Літературні вікторини, конкурси, логічні завдання чекали на вихованців табору “Прибузька республіка”, пришкільних таборів НВО №5, НВК №7. Рухливі ігри спонукали дітей проявляти швидкість, спритність та винахідливість.
Відвідувачі бібліотеки  ознайомилися з яскравими, цікавими книгами, представленими на книжкових виставках “Дитинства мрія веселкова” та “Цікаві книжки бери за ріжки”.Майстер-клас з пісочної анімації від Валентини Токар додав особливих вражень читачам. Розповідь аніматора відкрила секрети успіху, гарного настрою та щедрості душі. Крім того, кожна дитина спробувала себе в ролі аніматора.
В АРТ-холі відбулося відкриття виставки дитячих малюнків вихованців школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Про дитинство з перших вуст”. Керівник виставки – викладач образотворчого мистецтва Драгун О.П. познайомила всіх присутніх з історією створення та сюжетами дитячих малюнків. Гарним доповненням стали музичні номери від вихованців Хмельницької дитячої школи мистецтв та музичної школи № 1 ім. М. Мозгового.
Не залишилися поза увагою і особливі дітки, які потребують нашої підтримки та допомоги. Святкове шоу  було проведено для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”. У затишному дворику центру діти разом з бібліотекарями розважалися, грали веселі ігри, брали участь у конкурсах. Не обійшлося і без літературних вікторин та загадок, які так полюбляє дітвора. Звичайно, найбільше малята чекають гостинців. Вмостившись зручненько на килимку, діти  отримали солодкі подарунки. Також бібліотекарі організували  акцію “Даруємо радість дітям” для дітей оздоровчо-реабілітаційного центру  “Школа життя”. Працівники бібліотеки привітали вихованців центру та подарували гарний настрій малятам. А ще дітки, за допомогою ляльок з бібліотечного театру, спробували інсценізувати народні казки. Усі вихованці центрів отримали солодощі від спонсорів.дит1

дит2

дит3

дит4

дит5

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031