kalendar2015_b

Барвистий Книголенд

1 червня в Міжнародний день захисту дітей в обласній бібліотеці для юнацтва яблуку ніде було впасти – тут вирував дитячий Книголенд – загадкова книжкова країна, завітавши до якої діти поринали в світ веселих розваг, конкурсів, рухливих ігор та інтелектуальних забав.
Так креативно і весело в бібліотеці стартував  цикл літніх читань “Бібліотека під зеленими вітрилами”. Кожен відділ обслуговування запропонував в цей день юним читачам свою програму – цікаву і змістовну.
На  відкритому майданчику біля книгозбірні фахівці читального залу   організували дитяче свято для молодших читачів, які відпочивають у пришкільних  таборах.  Діти брали участь у веселих конкурсах, малювали крейдою, виготовляли закладки  для книг, гойдались на сконструйованій  бібліотекарями спеціально для свята гойдалці, влаштували  креативну фотосесію та взяли участь у дитячому перформенсі.
Паралельно у відділі мистецтв  для юних читачів  діяв музичний кіоск “Караоке в бібліотеці” та  літній кінозал “Кіно-канікули”.
А бібліотекарі відділу абонементу завітали до літнього табору  “Прибузька  республіка”  при палаці творчості дітей та юнацтва та в табори  при  ЗОШ №22 та №1 з  інтелектуально – розважальною програмою,     під час якої діти мали змогу цікаво провести своє дозвілля: грали в ігри, відгадували загадки, відповідали на питання вікторини. Їм було  також запропоновано відеоекскурсії  ”Незвичайні бібліотеки світу” та “В країні незвичайних книг”, завдяки яким діти дізнались багато цікавих фактів про  унікальні книги та бібліотеки світу. А бліц-турнір ”Ця улюблена фантастика” показав, що діти захоплюються книгами Д.Толкіна, Дж. К.Ролінга, К. Льюїса.  Школярі охоче пограли у літературне лото ”Ми герої чудові, ми герої казкові”. Із зацікавленням  переглянули книги для дозвілля, презентовані на книжковій виставці.
Тож,  канікули тільки починаються. Запрошуємо провести їх з цікавою книгою.к1 к2 к3 к4 к5

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930