kalendar2015_b

Світ мандрів, відкриттів, пригод

Розпочався період літніх канікул і відпусток – час активного відпочинку та мандрів.  Для тих,хто стоїть перед вибором – куди податися, фахівці інформаційно – бібліографічного відділу обласної бібліотеки для юнацтва  представили  виставку-інсталяцію, яку розгорнули на відкритому майданчику біля бібліотеки.   Ті, хто любить мріяти, мандрувати, дізнаватися більше про цікаві, унікальні місця України, рідного краю та просто отримувати задоволення від літературних пригод мали можливість познайомитися з унікальними виданнями,представленими за такими розділами: «Мандри з героями книг», «Мандруємо містами України», «Унікальні місця поруч», «Спогади та враження».
За кожним запропонованим розділом виставки експонувались книги, з героями яких можна, наприклад,  відправитись у подорож «Навколо світу за 80 діб» сторінками твору Жюля Верна , дізнатись про сурові умови півночі з «Північних оповідань» Джека Лондона, ознайомитись з найцікавішими природними, архітектурними, мистецькими перлинами та туристичними маршрутами Хмельниччини та України. Допитливі читачі могли дізнатись про понад 400 цікавих фактів з ілюстрованої енциклопедії «Все про країни і народи» та серії книг «Чудеса світу», «Чудеса України», «1000 фактів про Україну».
Трохи несподівано, але багато людей з подивом дізнавалися про деякі унікальні місця України та Хмельниччини. Приємно, що саме завдяки  цій  книжковій виставці вони відкривали для себе і цікаві місця, і нових авторів, і повернулися у світ улюблених з дитинства пригод.
Яскраво доповнювали  книжкову виставку-інсталяцію світлини про подорожі колективу    бібліотеки туристичними маршрутами Хмельниччини та підібрані топ-відео про унікальні та мальовничі місця України.
Із захопленням та щирими сподіваннями, що фантазії втіляться в життя, юні читачі заповнювали символічні дорожні квитки, зазначаючи місця,у яких хочуть побувати. Хтось мріє побачити країни Азії та Європи – познайомитися з іншими культурами, екзотичними традиціями, мешканцями далеких країн, міст, селищ, інші – міста рідної України, деякі хочуть побувати в галасливому мегаполісі з  хмарочосами й мільйонами людей, а хтось мріє про тепле сонце на далеких островах, а натури особливо романтичні чекають на відпочинок у наметах з риболовлею у рідному краї.
Бібліотекарі сподіваються,що допомогли  своїм читачам наблизити їх мрії.
світ1 світ2 світ3 світ4 світ5 світ6 світ7 світ8

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930