kalendar2015_b

Конституція України в моєму житті

З нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека організувала День правового інформування громадян «Конституція України в моєму житті» у літньому читальному залі бібліотеки у міському сквері імені Тараса Шевченка. Хмельничани мали змогу отримати консультацію з реалізації своїх конституційних прав та ознайомитись з новою літературою правового змісту із фондів бібліотеки.
Первинну правову допомогу з питань оформлення спадку, поділу майна, надання учасникам АТО земельної ділянки та інших надавали представники Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Валентина Куснінська, обласної громадської організації «Подільська правова ліга» Роман Рачок та юридичної клініки Хмельницького університету управління та права Мирослава Горієвська.
Радник Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб у Хмельницькій області Олег Майданюк  презентував власне видання «Ти та я маємо рівні права: цікаво про Конституцію. Доступно про Головний Закон та інші права».  Література на книжковій виставці «Конституція України – гарант стабільності та розвитку» розповідала про історичні передумови прийняття Основного Закону України, шлях держави від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України. Кожен охочий мав нагоду взяти участь у  майстер-класі по виготовленню патріотичних плетених браслетів зі стрічок.оун1 оун2

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930