kalendar2015_b

Презентація виставки “Японія. Мистецтво інтелекту”

Японія для більшості людей асоціюється з цвітом сакури, аніме, карооке чи суші. Та разом з тим, це країна, про яку можна розповідати багато, і розповідь ця буде наповнена цікавими фактами про неабиякі досягнення працьовитої, високоінтелектуальної нації. Книжково-ілюстративна виставка “Японія. Мистецтво інтелекту”, розгорнута у відділі мистецтв Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка, демонструє найяскравіші грані розвитку піднебесної країни.вист1ф
Розділи виставки “Найцікавіше про Японію”, “Мистецтво по-японськи”, “Піднебесна творців” – це путівник у незвичайну країну Вранішнього Сонця. Гортаючи книги, презентовані на виставці, відвідувачі відкривають для себе  дивовижну естетику східної каліграфії, глибину та мудрість  поезії хокку, знайомляться із оригінальними видами мистецтва. З цікавістю читачі дізнаються про те, що для виготовлення кімоно необхідно близько 12  метрів полотна, а усім відома локшина швидкого приготування − це теж винахід прагматичних японців.  Найбільш жваво діти  обговорюють видання, у яких розповідається про високотехнологічні досягнення, особливо подобається їм читати про роботів, які у Японії уже давно перестали бути просто технікою, а стали, навіть, домашніми улюбленцями.
Матеріали виставки відкривають для відвідувачів секрети далекої досить екзотичної країни та спонукають дізнатися про неї більше.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930