kalendar2015_b

Сільські бібліотекарі Хмельниччини навчалися в школі професійного розвитку “Ідеї. Практика. Досвід”

На заняття школи професійного розвитку, організатором якої є обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка, приїхали сільські бібліотекарі, які обслуговують дітей Хмельниччини. Цьогоріч навчання пройшли 29 учасників  з районів області та об’єднаних територіальних громад. В роботі взяла участь головний спеціаліст управління культури, національностей, релігій та туризму  облдержадміністрації Ніна Власюк. Формат проведення занять спонукав бібліотекарів спільно окреслити напрями роботи з читачами-дітьми в умовах адміністративно-територіального реформування, визначити сучасні підходи до формування інформаційної культури дітей і підлітків, зосередити увагу на національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління. Найактивнішими учасниками заходу стали  бібліотекарі  з Шепетівського, Ярмолинецького, Славутського районів та Наркевицької і Війтовецької ОТГ.
Ділові консультування, проведені фахівцями обласної бібліотеки, відкрили для сільських бібліотекарів нові інтерактивні форми роботи з читачами та літературні новинки, які до вподоби дітям. Познайомились вони також із результативними підходами до творчого розвитку читачів через їх залучення до майстер-класів.
А ще завдяки участі в тренінгах працівники зможуть краще організовувати  рекламну діяльність та формувати комфортний простір для дітей в бібліотеці. Адже саме діти є найактивнішими читачами сільських бібліотек.
Все це потрібно заради  підвищення якості послуг, які надаються жителям громади, та задоволення потреб користувачів, пов’язаних як з навчанням так і з особистими інтересами.сем1 сем2 сем3 сем4 сем5

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930