kalendar2015_b

Запрошуємо долучитися до Всеукраїнської культурно-мистецької, патріотичної акції “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”

09 серпня 2017 року на Майдані Незалежності за підтримки ГО “Ти не один” пройде Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”. Ця акція, ініціатором якої є 15-річна художниця з прифронтового міста Покровськ Донецької області Лілія Дорошенко, є заключним етапом проведеної у 2016 році за підтримки Мінкультури України Всеукраїнської культурно-мистецької акції “За мир і щастя в Україні”.
Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція розпочалася 31.07.2017 року в м. Дніпро, пройде в усіх обласних центрах країни і закінчиться 24.08.2017 року на День Незалежності у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.
Зазначена акція має на меті значно розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.
Впродовж зазначеного періоду передбачається провезення виконаної дітьми та дорослими Картини Миру (близько 10 000 дорослих та дітей), закріпленої на автомобілях, усіма регіонами України та проведення масштабного презентаційно-мистецького заходу на центральній площі міста.
В рамках заходу будуть проведені благодійні аукціони українських художників під гаслом “Мистецтво лікує” (кошти від реалізації кожної картини буде перераховано на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер – класи з малювання.
Автори проекту підкреслюють: “Усі ми різні за віком, мовою спілкування, соціальним статусом і родом занять. Але всіх нас об’єднують мрії про успішну і незалежну країну, в якій ми проживаємо, де всі рівні перед законом, де немає місця війні й страху, де не гинуть у військовому протистоянні люди, не залишаються сиротами діти. Ми звертаємося до Вас, до кожного громадянина нашої країни з пропозицією взяти участь в нашій культурно-мистецькій, патріотичній акції, підтримавши головну ідею організаторів про мир і щастя в Україні”.
Запрошуємо долучитися до акції усіх небайдужих!
За підсумками акції буде подано матеріали для реєстрації в Національному реєстрі Книги рекордів України.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930