kalendar2015_b

Канікули- час яскравих вражень, відпочинку та творчості

Літо закінчується, але  творчо і весело продовжуються  літні канікули для читачів у відділі мистецтв Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва. Креативні  ідеї працівників відділу мистецтв  та керівника Першої професійної студії пісочної анімації Оксани Мергут  із задоволенням сприймаються та втілюються дітьми   на майстер-класах.
Серед  улюблених дитячих іграшок- калейдоскоп, то чому б не спробувати  зробити його своїми руками? Виготовлення фантастичних калейдоскопів стало  темою  чергового майстер-класу.  Різнокольорові картинки, химерні візерунки стали результатом роботи всіх, хто  завітав  на майстер-клас. Кожен отримав свій  казковий світ за склом, виготовлений власноруч.
Кавова монотипія – майстер клас, що допоміг зняти втому, підняв настрій, самооцінку,  а  всі  учасники  відчули себе художниками. Діти роздивлялися кавові  плями на папері, вигадували образи і історії до них.
Смачні букети та поробки з овочів і фруктів своїми руками  виготовляли діти   на майстер-класах «Солоний  ріжок» та «Фруктові фантазії». Учасники  навчилися не тільки підбирати смачні асорті з  овочів та фруктів, а ще складати їх в красиві композиції. Кульмінацією стали фруктові портрети учасниць майстер-класу.
Цикл  літніх майстер-класів, що проводяться на базі відділу мистецтв  Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва допомагають дітям не тільки  відпочити, а  й  розвинути  свої творчі  здібності .м1 м2 м3 м4 м5 м6

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930