kalendar2015_b

На Хмельниччини відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України

23 серпня, згідно з Указом Президента України, вся країна офіційно вшановує головний державний символ – Прапор України!
Багато століть відбувалося формування нашого величного та яскравого стягу – священного двоколору. Багато поколінь захисників української землі проливали кров та клали на плаху історії свої голови за цей величний символ.
Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України відбулася сьогодні на головному майдані Хмельниччині поблизу меморіальної стели загиблим Героям Небесної Сотні та учасникам АТО.
Сьогодні саме під Прапором України наші бійці йдуть у двобій за справедливість, за мир на нашій землі, за чисте небо, за святу правду!  На жаль, повертаються не усі. Пам’ять про загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.IMG_8708 Почесне право підняти Державний Прапор України надали сержанту НАДПСУ Самохвалову Олександру Володимировичу, учаснику АТО, який виконував бойові завдання охорони та оборони державного кордону, захисту суверенітету та територіальної цілісності України у квітні – жовтні 2014 року на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби “Новоазовськ” Донецького прикордонного загону та курсанту Жарчук Вікторії Олександрівні – дочці учасника АТО Жарчук Олександра Григоровича, який виконував бойові завдання захисту суверенітету та територіальної цілісності України у 2015 році в м. Краматорськ, у 2016 році – в м. Соледар. Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля” обласної філармонії, хорові колективи – учасники обласного фестивалю хорових колективів “Тобі, Україно, пісенний наш скарб”, усі присутні, серед яких були представники управлінь та відомств, громадських організацій, закладів культури та мистецтва області, депутати, духовенство, громадськість міста, виконали Гімн України.дп1
Після урочистих промов керівників області та міста відбулося покладання квітів до меморіальної стели загиблим Героям Небесної Сотні та воїнам АТО.
Для кожної держави прапор – це обличчя країни. Під цим прапором зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців, а зараз під цим прапором наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи нашої української землі! дп2Наш прапор – це символ свободи і волі, віри та сили українського народу.  Всі ми мріємо про велику й нездоланну державу «у сім’ї вольній, новій», як писав наш Кобзар Тарас Шевченко та прагнемо зайняти достойне місце у сім’ї європейських народів! Тож будьмо єдиними й у наших справах, аби здійснилися мрії.
З Днем Державного прапора України! Слава Україні!IMG_8710

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930